Planlæg den ultimative forkælelsesdag for dig og dine veninder

Har du ikke set dine veninder i noget tid, og vil du derfor meget gerne have en hel dag med dem, hvor I får god tid til at snakke og have noget kvalitetstid sammen? Så kan du invitere dine veninder på besøg til den ultimative forkælelsesdag. Mangler du inspiration til, hvad du kan finde på til denne dag? Så læs med videre her.

Sig at de alle sammen skal ankomme i deres pyjamas

Først og fremmest bør du skrive i invitationen til dine veninder, at det er et must, at de ankommer i deres pyjamas – eller i hvert fald i noget afslapningstøj, som de føler sig godt tilpas i. Dette er vigtigt, da der vil være fuld fokus på afslapning og velvære, så det er alfa og omega, at de har noget tøj på, som giver dem mulighed for at komme helt ned i gear.

Hav noget lækkert mad klar

Du bør ydermere have lækker mad klar til jer alle sammen. Du kan vælge selv at lave noget mad, eller du kan bestille mad udefra. Vælger du selv at lave mad, er det en god idé at gøre det klar dagen før, så du ikke skal stresse med at lave det, inden dine veninder kommer.

Hav en wellnesssalon klar derhjemme

Dine veninder vil elske, hvis du har en wellnesssalon klar derhjemme. Du kan have alt lige fra ting til neglene, fødderne, hænderne, håret og så videre. Du kan også planlægge, at I skal give hinanden en ansigtsbehandling med lækre hudplejeprodukter fra Myskin.