Jura podcast

HjulmandKaptains Podcast – Jura podast

Med HjulmandKaptains podcast kan du holde dig opdateret på jura og juridiske områder og emner, som har interesse og relevans for dig.

Juristeriet – Københavns Universitet – Nyheder

Juristeriet – Københavns Universitet

Der er jura i alt. I podcasten Juristeriet ser vi på aktuel juridisk forskning og på juraens rolle i samfundet. Lyt med på Apple-podcast her.

Klog på jura – Spotify

Listen to Klog på jura on Spotify. Podcast for dig der gerne vil være klogere på Jura. Det vil være små episoder med hvert sit fokusområde.

Jura on Apple Podcasts

Få viden om, hvad kandidatuddannelsen i samfundsvidenskabelig jura går ud på, og hvordan den er bygget op. Du kan også høre, hvilke bacheloruddannelser man …

I denne kanal udgiver Det Juridiske Fakultet videopræsentationer, forelæsninger og andre videoklip relateret til fakultetet.

Podcasts – Jurainfo

Podcasts | Jurainfo

I en serie af podcasts dykker vi ned i emner, som fylder meget ude blandt de danske virksomheder. Formatet er ganske uformelt og har en praktisk tilgang.

???

Vores podcasts – K-NEWS

K-News – den danske advokatbranches nyhedsmedie

Og den jurastuderende Jacob Barckmann møder faglige profiler i 39 afsnit i sin jagt på formålet med sin cand.jur. magtenstredeling-final-lille. Vi ønsker dig …

’Magtens Tredeling’ sætter perspektiv på branchens muligheder og udfordringer. Hver uge kommer gæster i studiet til en debat om de emner, der præger branchen.

Ejura podcast om jura, regler og økonomi – Podimo

Ejura podcast om jura, regler og økonomi

Ejura podcast handler om jura, økonomi og regler. … Bag podcasten er Alexander Bojsen, der er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og også står …

Vil du have juridiske råd forklaret på almindelig dansk helt gratis?Ejura podcast handler om jura, økonomi og regler. Du får en masse gratis tips og tricks om forskellige juridiske problemstillinger. Podcasten henvender sig både til private og erhvervsdrivende, og du får konkrete input og løsninger til dine problemer. Bag podcasten er Alexander Bojsen, der er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og også står på hjemmesiden Ejura.dk.

Jura – Danske Podcasts

Jura – Danske Podcasts

Jura. Københavns Universitets Videoportal. I denne kanal udgiver Det Juridiske Fakultet videopræsentationer, forelæsninger og andre videoklip relateret til …

I denne kanal udgiver Det Juridiske Fakultet videopræsentationer, forelæsninger og andre videoklip relateret til fakultetet.

KLOG PÅ JURA | By LEXJURIS Advokatfirma – Facebook

Jura podcast om familieret for selvstændige – Lyt med her

Vores jura podcast behandler bl.a. emner som er relevante for … Har du lyst til at lytte fremfor at læse anbefaler vi at du sætter vores podcast i ørerne.

Bliv klogere på familieretslige emner såsom fremtidsfuldmagt og testamente. Vores jura podcast behandler bl.a. emner som er relevante for selvstændige.

Keywords: jura podcast